Van Dorp Zoetermeer

Van Dorp is in 1985 opgericht vanuit Zoetermeer. Hier nam Henk Willem van Dorp namelijk het kleine bedrijf Hoek Verwarming over. Niet veel later werd ons huidige bedrijfspand gebouwd, waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn.

Tegenwoordig zijn we flink gegroeid en werken we hier met vaste klantteams aan allerlei grote en kleine projecten op het gebied van service & onderhoud, renovatie, meet- & regeltechniek, liften en brandbeveiliging. Onze collega's hebben een passie voor techniek en zijn er trots op om voor aansprekende opdrachtgevers te werken. Verder waarderen zij vooral de enorme taakvrijheid en de onderlinge kameraadschap die zij in hun dagelijkse werk ervaren. Dit is ook terug te vinden in de activiteiten die buiten werk georganiseerd worden. Denk hierbij aan een maandelijkse bedrijfsborrel of een jaarlijkse winterbarbecue.

Ben je benieuwd hoe het is om in Zoetermeer te komen werken? Bekijk dan hieronder onze vacatures of neem contact op met onze Adviseur Werving.

Van Dorp Zoetermeer

Bezoekadres
Koraalrood 161
2718 SB Zoetermeer

Postadres
Postbus 661
2700 AR Zoetermeer

Alle vacatures in Zoetermeer