Stage lopen of afstuderen bij Van Dorp

Meer weten? Bel of app ons gerust!

Contact

Vacatures

De laatste vacatures

Stage lopen of afstuderen

Zoek jij een meeloopstage, stage-opdracht of afstudeeropdracht op vmbo-, mbo, hbo- of universitair niveau? En wil je dit doen bij een bedrijf waar je veel kunt leren en lol kunt hebben met leuke collega’s? Dan kun je bij Van Dorp alle kanten op. Zo bieden wij bijvoorbeeld stages op het gebied van Werkvoorbereiding, Calculatie, Technisch Beheer en Projectleiding.

Ook voor niet-technische stages kun je bij ons terecht. Vanuit het Dienstencentrum adviseren en ondersteunen wij onze vestigingen op het gebied van HR, Inkoop, Marketing & Communicatie, ICT, (Financiële) Administratie, KAM, Wagenparkbeheer, Juridische Zaken en Business Development.

Stage lopen bij Van Dorp betekent stage lopen bij een Erkend Leerbedrijf met goede begeleiding, aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, uitdagende werkzaamheden en ruimte voor eigen inbreng. Benieuwd of je voor jouw stage bij Van Dorp terecht kunt? Neem contact op met onze Wervingsadviseurs voor de mogelijkheden.

Trots op ons werk

Onze collega's in beeld

van-dorp-academie-leerling-monteur
van-dorp-monteur-vlag
Stagiairs
Aan de slag
Bliksemstage
Monteur geeft uitleg aan scholieren

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

Sherona Bandhoe

Stagiair Werkvoorbereiding
Robin-Erfmann

Robin Erfmann

Leerlingmonteur
chris-en-rick-hulpmonteurs-rotterdam

Broers Rick en Chris

Hulpmonteurs

Een leven lang leren

Van Dorp academie

Van Dorp biedt diverse technische opleidingen voor schoolverlaters die bij ons hun carrière willen starten. Omdat wij geloven in praktijkgericht opleiden, krijg je bij ons direct een betaalde baan.

Ook voor collega's die al een diploma op zak hebben, maar zich verder willen ontwikkelen, bieden we een gevarieerd opleidingsaanbod. Zo kun je bij ons diverse HBO-leergangen en trainingen op het gebied van installatietechniek en sociale vaardigheden volgen. Klinkt goed toch?

van-dorp-academie-leerling-monteur

Van Dorp ontwikkelhuis

Onze opleidingen worden gegeven in het Van Dorp ontwikkelhuis; een gave en nieuwe leeromgeving, centraal gelegen in Nieuwegein (Utrecht). Wanneer je hier een opleiding, cursus of training volgt, profiteer je van de volgende zekerheden:

  • Eigen opleidingscentrum met centrale ligging
  • Persoonlijke begeleiding, met aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Praktijkgerichte opleidingen, afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen en technologieën
  • Docenten uit de praktijk
  • Blended learning (combinatie van E-learning en klassikaal leren)
  • Actuele cursussen en trainingen
  • Diverse leerlijnen op het gebied van techniek en sociale vaardigheden

Wat zeggen

Onze mensen

Robin-Erfmann

Robin Erfmann

Leerlingmonteur

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat het elke dag verschillend is. Je doet eigenlijk nooit hetzelfde. De collegialiteit in ons hechte team, de informele werksfeer en vrijheid die ik krijg vind ik erg fijn. Ook krijg ik de kans om door te groeien. Ik ben hier begonnen als leerling-monteur op de MBO en studeer nu af aan de HBO zodat ik hopelijk vanaf volgend jaar aan de slag kan als Software Engineer.

Sherona Bandhoe

Stagiair Werkvoorbereiding

Ik volg de MBO niveau 4 opleiding Middenkader Engineering (richting Installatietechniek) en werk momenteel al twee jaar stage bij Van Dorp. Wat ik leuk vind aan stage lopen bij Van Dorp is dat ik me erg gewaardeerd voel en heel goed word begeleid. Ook krijg ik veel verschillende taken. Wat ik ook leuk vind is dat er erg veel voor het personeel wordt gedaan, zo hadden wij dit jaar een personeelsuitje naar Barcelona. Een stage bij Van Dorp is erg leuk en leerzaam.

Vraagje?

Neem even contact op!