Werken bij Van Dorp als Installatiemonteur

Direct solliciteren

Bekijk vacatures

Uitdagend en afwisselend werk voor verschillende klussen.

Wat ga je doen?

Als installatiemonteur binnen van Dorp werk je op de afdeling ‘Projectwerk’. Klant Specifiek Werk heet dat bij ons. Je houdt je bezig met het plaatsen en inbedrijfstellen van ‘nieuwe’ installaties. Dit kan bij nieuwe klanten zijn, maar ook bij bestaande klanten. Dat betekent dat je de ene keer werkt in een kantoorpand dat we renoveren, terwijl je de andere keer aan de slag gaat voor een klein aanpassingsproject van een ketelhuis, een nieuw op te leveren kantoorgebouw of een compleet nieuwe HVAC-installatie in bij een ziekenhuis. Lekker afwisselend.

Vaak zijn dit klussen van een aantal weken tot maximaal 3 maanden. Zo ben je van begin tot eind betrokken bij een project en maak je echt af waar je aan begint. Wel zo leuk dat je het eindresultaat ook ziet. Omdat je steeds weer aan een nieuw project begint, doe je nooit hetzelfde. Wel zo goed voor je ervaring, die groeit alleen maar. Je leert dus elke dag. Daarover gesproken, je kunt bij ons opleidingen volgen en certificaten halen zoveel je maar wilt.

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Hoe je dag eruitziet

De werkzaamheden die je uitvoert zijn divers. Denk aan dik- en dunwandig CV-werk (autogeen / TIG lassen van diverse diameters buis) of loodgieterswerk (solderen, persen, spiegellassen, verlijmen, je kent het wel). Het spreekt voor zich dat je dit doet met het beste gereedschap en er staat een fijne bus voor je klaar. Die is knalgeel, dus je raakt hem nooit kwijt op de parkeerplaats.

Wat ook wel fijn is, is dat je vaak met zijn tweeën op pad bent. Dat maakt het werken leuker en je hebt gelijk iemand bij je die kan helpen. Leerlingen werken ook vaak op deze afdeling. Je kunt er dus voor zorgen dat al je kennis niet verloren gaat. Je werkt binnen de regio waar je woont, verder dan 60 minuten rijden hoeft niet. Zo ben je lekker op tijd thuis.

tim-en-jasper
zoetermeerse-elektramonteurs
van-dorp-monteur-bakfiets
servicespecialist

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

chris-en-rick-hulpmonteurs-rotterdam

Broers Rick en Chris

Hulpmonteurs
Robin-Erfmann

Robin Erfmann

Leerlingmonteur
Stephan-van-den-Berg-portret

Stephan van den Berg

Servicemonteur

Robert van Dijk

Servicetechnicus
Servicetechnicus-van-dorp-venlo

Huub Doensen

Servicetechnicus Van Dorp Venlo

Vraagje?

Neem even contact op!