Werken bij Van Dorp als Servicemonteur

Direct solliciteren

Bekijk vacatures

servicespecialist

Aan de slag voor klanten in jouw regio.

Over het werk

Als Servicemonteur bij van Dorp ga jij aan de slag voor onze vaste klantenkring. Dit kan voor één grote klant zijn, zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Rai, het Circustheater of de gemeente. Je doet dan al het onderhoud en lost de storingen op.

Maar wat ook kan is dat je een aantal klanten hebt bij jou in de regio. De werkzaamheden zijn lekker divers. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van de HVAC-installatie in het kantoorpand van de NS. De volgende dag vervang je filters van de lokale horeca om de hoek. Dan weet je tenminste zeker dat je frisse lucht inademt in het weekend.

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Samenwerken

De ene klus werk je als Servicemonteur alleen, maar bij de volgende werk je weer samen met een collega. Je hebt dus altijd iemand dichtbij als je hulp nodig hebt. Dat doen we sowieso graag bij Van Dorp, elkaar helpen. Onze klanten zijn altijd in de regio te vinden waardoor je nooit verder dan 60 minuten hoeft te rijden. Eigenlijk wel zonde, want de bus die je krijgt verdient het om langer in te rijden.

Gaat dan alles goed bij ons? Nee natuurlijk niet. Ook wij maken fouten. Maar die vrijheid krijg je wel bij ons. Daar kun je van leren. Iedereen is bij ons gelijk en helpen elkaar altijd waar nodig. Wij werken met elkaar én voor elkaar.

tim-en-jasper
engineer-meet-regel
servicetechnicus-circustheater-van-dorp
van-dorp-servicetechnici-tu-delft
van-dorp-elektra
van-dorp-tu-delft-zeki-monteur

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

chris-en-rick-hulpmonteurs-rotterdam

Broers Rick en Chris

Hulpmonteurs
Robin-Erfmann

Robin Erfmann

Leerlingmonteur
Stephan-van-den-Berg-portret

Stephan van den Berg

Servicemonteur

Vraagje?

Neem even contact op!