Werken bij Van Dorp als Servicetechnicus

Direct solliciteren

Bekijk vacatures

In alle vrijheid je vaste klanten en hun installaties vooruithelpen.

Over de functie

Als Servicetechnicus heb je bij van Dorp een schitterende positie. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en voor de Technisch Beheerder als het over contracten gaat. Je hebt zoveel ervaring dat je verder kijkt dan je moersleutel lang is. Door de vrijheid die je van ons krijgt, kun je zelf veel inbrengen. Door je ervaring snap je wat een klant echt wilt en kun je vooruitkijken wat er nodig is in de toekomst.

Je bent voor je vaste klanten vaak bezig voor het onderhouden, controleren en inspecteren van de technische installaties. En dat kan van alles zijn. Van HVAC-installaties tot en met hemelwaterafvoer. Dat maakt het lekker divers en je bent elke dag met iets anders bezig. Je voert opleveringstesten uit bij nieuwe installaties zodat de klant ook echt krijgt waarvoor hij betaald heeft.

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Onmisbaar aanspreekpunt voor onze klanten

Het draaien van storingsdiensten hoort er ook bij als je Servicetechnicus bent. Onze klanten hebben regelmatig jouw expertise nodig als er iets mis is of lijkt te zijn met hun installaties. Op de afdeling Technisch Beheer werk je veelal samen met vaste klanten. Je leert deze klanten kennen, geeft advies en zo bouw je een goede relatie op.

Je geeft als Servicetechnicus vaak leiding aan 2 of 3 servicemonteurs. Zo ben je er zeker van dat je kennis niet verloren gaat en dat elke installatie tot in de puntjes goed werkt. Maak je geen zorgen over het gereedschap waar je mee werkt of de auto waar je in rijdt. Dat is allemaal uitstekend geregeld bij van Dorp.

tim-en-jasper
engineer-meet-regel
servicetechnicus-circustheater-van-dorp
van-dorp-servicetechnici-tu-delft
van-dorp-tu-delft-zeki-monteur
van-dorp-elektra

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

Richard Keirsgieter en Sabine Lamme

Servicetechnicus en Contractmanager
tim-en-jasper

Jasper Otten en Tim Pennings

Senior Technisch Beheerder en Servicespecialist

Robert van Dijk

Servicetechnicus

Vraagje?

Neem even contact op!