Werkvoorbereiders

Bekijk vacatures

Alle vacatures

Werken bij Van Dorp als Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij Van Dorp zorg je ervoor dat de mensen om je heen zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Dit betekent dat je zorgt voor de voorbereiding, planning en coördinatie van de diverse werkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met onze Monteurs, Technisch Beheerders, klanten, leveranciers en onderaannemers. Je vervult hiermee een belangrijke rol binnen het team.

Doordat je werkzaamheden erg divers zijn, is geen dag hetzelfde. Waar je wel zeker van kunt zijn, is dat je altijd kunt bouwen op je collega’s. Ook krijg je veel vrijheid om je werk in te delen zoals jij dat wilt.

Ben je benieuwd hoe het is om bij Van Dorp als Werkvoorbereider te werken? Lees dan snel verder!

Trots op ons werk

Onze collega's in beeld

van-dorp-werkvoorbereider-tu-delft
van-dorp-werkvoorbereiders-tu-delft
van-dorp-zevenaar-monteur-technisch-beheerder
Werkvoorbereider
werkvoorbereider
Werkvoorbereider
Werkvoorbereider

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

Diego Beck

Diego Beck

Werkvoorbereider Rotterdam
Cas Hoelierhoek

Cas Holierhoek

Werkvoorbereider

Sherona Bandhoe

Stagiair Werkvoorbereiding

Een leven lang leren

Van Dorp academie

Van Dorp biedt diverse technische opleidingen voor schoolverlaters die bij ons hun carrière willen starten. Omdat wij geloven in praktijkgericht opleiden, krijg je bij ons direct een betaalde baan.

Ook voor collega's die al een diploma op zak hebben, maar zich verder willen ontwikkelen, bieden we een gevarieerd opleidingsaanbod. Zo kun je bij ons diverse HBO-leergangen en trainingen op het gebied van installatietechniek en sociale vaardigheden volgen. Klinkt goed toch?

van-dorp-academie-leerling-monteur

Van Dorp ontwikkelhuis

Onze opleidingen worden gegeven in het Van Dorp ontwikkelhuis; een gave en nieuwe leeromgeving, centraal gelegen in Nieuwegein (Utrecht). Wanneer je hier een opleiding, cursus of training volgt, profiteer je van de volgende zekerheden:

  • Eigen opleidingscentrum met centrale ligging
  • Persoonlijke begeleiding, met aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Praktijkgerichte opleidingen, afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen en technologieën
  • Docenten uit de praktijk
  • Blended learning (combinatie van E-learning en klassikaal leren)
  • Actuele cursussen en trainingen
  • Diverse leerlijnen op het gebied van techniek en sociale vaardigheden

Wat zeggen

Onze mensen

Diego Beck

Diego Beck

Werkvoorbereider Rotterdam

Ik werk op de Projectafdeling als Werkvoorbereider. Ik heb veel contact met monteurs, leveranciers en opdrachtgevers. Elke dag is anders bij Van Dorp. Ik ben veel bezig met tekenen en werk voorbereiden. In de nieuwbouw pas ik veel nieuwe en duurzame technieken toe. Van Dorp is een leuk bedrijf, waar je elke tak van techniek kan uitvoeren. Dit brengt ook veel verschillende soorten mensen met zich mee, elk met hun eigen expertise. Dat maakt het voor mij leuk om met elkaar samen te werken.

Cas Hoelierhoek

Cas Holierhoek

Werkvoorbereider

Ik werk al 11 jaar met veel plezier bij Van Dorp. Ik ben begonnen als stagiair en daarna werd ik monteur. Ik heb zowel in de nieuwbouw als in de service gewerkt. Ik ben nu sinds een jaar Werkvoorbereider. Ik vind het fijn om collega’s en andere mensen te helpen en samen te werken aan oplossingen voor problemen bij de klant. Het leuke aan mijn baan vind ik dat je met veel dingen tegelijk bezig bent. Ik spring van het ene naar het andere project. Ik heb al verschillende opleidingen gedaan, kan goed doorgroeien binnen ons bedrijf en heb naast mijn werk nog tijd genoeg om leuke dingen met collega’s te doen.

 

Vraagje?

Neem even contact op!