Werken en leren (BBL)

Neem contact met ons op

Contact

Een leerwerktraject volgen bij Van Dorp

Ben je net klaar met je opleiding en wil jij je graag ontwikkelen binnen de installatietechniek? Dan is Van Dorp echt iets voor jou. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een volledig bekostigde en geaccrediteerde BBL-opleiding volgen. Dit betekent dat je één dag per week naar school gaat en vier dagen per week praktijkervaring opdoet in het werkveld.

Wij bieden de opleidingen Eerste Monteur Service & Onderhoud (W-installaties mbo niveau 3) en Technicus Service & Onderhoud (W-installaties mbo niveau 4) aan. Wil je liever starten met een basisopleiding? Ook dat kan. Hiervoor werken wij samen met een partner die de praktijklessen aanbiedt.

Welke opleiding je ook kiest; jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal. Dit blijkt ook wel uit de loopbanen van veel collega’s. Zo zijn veel Servicetechnici, Projectleiders, Technisch Beheerders, Werkvoorbereiders en zelfs Vestigingsdirecteuren ooit begonnen als leerling-monteur. Wil jij ook je loopbaan starten bij Van Dorp? Neem dan contact op.

Trots op ons werk

Onze collega's in beeld

van-dorp-academie-leerling-monteur
van-dorp-monteur-vlag
Aan de slag
luchtfoto-auto's-van-dorp

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

Robin-Erfmann

Robin Erfmann

Leerlingmonteur
chris-en-rick-hulpmonteurs-rotterdam

Broers Rick en Chris

Hulpmonteurs

Sherona Bandhoe

Stagiair Werkvoorbereiding

Een leven lang leren

Van Dorp academie

Van Dorp biedt diverse technische opleidingen voor schoolverlaters die bij ons hun carrière willen starten. Omdat wij geloven in praktijkgericht opleiden, krijg je bij ons direct een betaalde baan.

Ook voor collega's die al een diploma op zak hebben, maar zich verder willen ontwikkelen, bieden we een gevarieerd opleidingsaanbod. Zo kun je bij ons diverse HBO-leergangen en trainingen op het gebied van installatietechniek en sociale vaardigheden volgen. Klinkt goed toch?

van-dorp-academie-leerling-monteur

Van Dorp ontwikkelhuis

Onze opleidingen worden gegeven in het Van Dorp ontwikkelhuis; een gave en nieuwe leeromgeving, centraal gelegen in Nieuwegein (Utrecht). Wanneer je hier een opleiding, cursus of training volgt, profiteer je van de volgende zekerheden:

  • Eigen opleidingscentrum met centrale ligging
  • Persoonlijke begeleiding, met aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Praktijkgerichte opleidingen, afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen en technologieën
  • Docenten uit de praktijk
  • Blended learning (combinatie van E-learning en klassikaal leren)
  • Actuele cursussen en trainingen
  • Diverse leerlijnen op het gebied van techniek en sociale vaardigheden

Wat zeggen

Onze mensen

Robin-Erfmann

Robin Erfmann

Leerlingmonteur

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat het elke dag verschillend is. Je doet eigenlijk nooit hetzelfde. De collegialiteit in ons hechte team, de informele werksfeer en vrijheid die ik krijg vind ik erg fijn. Ook krijg ik de kans om door te groeien. Ik ben hier begonnen als leerling-monteur op de MBO en studeer nu af aan de HBO zodat ik hopelijk vanaf volgend jaar aan de slag kan als Software Engineer.

Vraagje?

Neem even contact op!