Weveko Brandbeveiliging

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team dat zich inzet voor brandveiligheid? Dan is Weveko Brandbeveiliging B.V., sinds 2010 actief en sinds 2024 onderdeel van Van Dorp, de plek voor jou!

Bij Weveko heeft elke medewerker een vakspecifieke opleiding gevolgd en straalt een duidelijke passie en enthousiasme voor het werk uit. Ons hechte team werkt al jaren samen, wat zorgt voor een positieve sfeer binnen het bedrijf. Onze collega's staan dan ook klaar om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Onze werkzaamheden omvatten het onderhouden, installeren en leveren van brandblusmiddelen, noodverlichtingsarmaturen en brandmeldinstallaties. Veiligheid staat bij ons voorop, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Daarom bieden wij de juiste training en ondersteuning om je succesvol te laten zijn in je rol.

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de brandbeveiligingssector? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met onze collega Romee. Zij adviseert je graag over de mogelijkheden.

weveko

Bezoekadres
Marconistraat 14
2181 AK Hillegom

Postadres
Marconistraat 14
2181 AK Hillegom

Alle vacatures bij Weveko Brandbeveiliging