Van Dorp Venlo

In Venlo werken we met ongeveer 60 medewerkers en hebben we verschillende afdelingen: projecten, technisch beheer, industriële automatisering en verdeler techniek. Een typisch regionale vestiging waar naast het Nederlands ook regelmatig de Limburgse taal gesproken wordt. Onderling of naar onze regionale klanten. We werken met een hecht team waar jong en oud samenwerken en collegialiteit hoog in het vaandel staat.

In Venlo vinden we het ontwikkelen van talent belangrijk. We hebben verschillende collega's (zij-instromers) opgeleid via onze Van Dorp academie en vertrouwen op de motivatie van mensen. Met een positieve instelling, de juiste houding en motivatie kom je ver. Daarnaast worden ook onze huidige medewerkers goed begeleid in hun loopbaanontwikkeling. In Venlo doe je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dan komen we samen - ervaren en minder ervaren - het verst. We doen het samen!

Wil je in Venlo komen werken? Bekijk dan hieronder onze actuele vacatures of neem geheel vrijblijvend contact op met onze Adviseur Werving.

Bezoekadres
Columbusweg 8
5928 LC Venlo

Postadres
Columbusweg 8
5928 LC Venlo

Alle vacatures in Venlo