Van Dorp zwembadtechniek

Van Dorp zwembadtechniek is een vestiging met een enthousiast team dat zich bezig houdt met zwembadtechniek, waterbehandeling, opslag en dosering van chemicaliën. Wij bouwen bijvoorbeeld mee aan de spectaculairste waterattracties en zwembaden in de bekende pretparken in zowel Nederland als België.

Als buitendienst monteur werk je op projecten in een vast team. Soms wat verder weg en dan regelen wij een appartement of een hotel, waar er na een productieve werkdag een goede maaltijd voor je klaarstaat. In de fabriek worden de materialen en (kunststof) onderdelen samengesteld om vervolgens op locatie te installeren. We hebben een service en onderhoud-team die er zelf op uit gaat om storingen op verschillende projecten op te lossen en onderhoud uit te voeren. En ondertussen zijn de projectleiders met de engineers en werkvoorbereiders weer aan de slag met het volgende ruige project. Kortom veel afwisselend werk en geen dag is hetzelfde!

Er hangt onderling een goede, informele sfeer en we nemen op vrijdag als afsluiting van de werkweek graag nog samen een drankje. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een ski- uitje, de jaarlijkse zomer BBQ en het sinterklaasfeest voor de kleintjes. Al met al een leuke en uitdagende werkplek waar je zeker je jezelf thuis kunt voelen en ook verder kunt ontwikkelen. We hebben flinke groeiambities, dus we hebben jou hard nodig. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Wacht dan niet en neem gelijk contact met deze vestiging op.
Hopelijk tot snel!

Bezoekadres
Staarten 8
5281 PL Boxtel

Postadres
Staarten 8
5281 PL

Alle vacatures bij Zwembadtechniek