Van Dorp Leiden

Bij Van Dorp Leiden zijn we helemaal gericht op de zakelijke markt en staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Onze betrokken en ervaren medewerkers werken dagelijks vanuit een modern pand in Leiden aan de ontwikkeling, realisatie en het beheer van technische installaties in diverse gebouwen.

Onze klantenkring bestaat uit diverse grote klanten en middelgrote en kleine bedrijven in Leiden en omgeving, waaronder scholen, bedrijfspanden, kerken, ziekenhuizen, musea en universiteiten. Bij ons draait alles om duurzaamheid en we zetten ons dan ook in voor het besparen op natuurlijke bronnen zoals elektriciteit, gas en water.

Onze medewerkers zijn echte specialisten op het gebied van sanitair, technisch beheer E/W, meet & regeltechniek en drinkwaterveiligheid. Met ons eigen modificatie/renovatie team kunnen we ook nog eens razendsnel en professioneel inspelen op veranderingen en aanpassingen die nodig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Daarom bieden we diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academie. Onze vestiging ademt een gezellige, informele en positieve sfeer uit, waarbij onze collega's altijd voor elkaar klaar staan.

Pand_Van-Dorp_Leiden

Bezoekadres
Amphoraweg 18
2332 EE Leiden

Postadres
Amphoraweg 18
2332 EE Leiden

Alle vacatures in Leiden