Van Dorp Hengelo

Van Dorp Hengelo is een nog relatief kleine maar gestaag groeiende vestiging. Eind 2019 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie. Met circa 30 medewerkers werken wij hier samen om onze doelen te realiseren. Hierbij gaan we voor langdurige samenwerkingen en onderling vertrouwen. Wij richten ons voornamelijk op Technisch Beheer en hebben een klantenkring die zich alleen in onze eigen regio bevindt. Dit resulteert in gevarieerd werk, minimale reistijd en voorspelbare werktijden.

Om onze omgeving zelf het goede voorbeeld te geven en te zorgen voor een fijne werkplek voor onze collega’s, verbouwden en verduurzaamden wij zelf en gezamenlijk op zeer ingrijpende wijze ons pand aan de Parelstraat.

Wat onveranderd is gebleven, is de manier waarop wij samenwerken met onze klanten. Met veel van hen hebben wij namelijk een langdurige samenwerking opgebouwd, waardoor we zeer collegiaal met elkaar omgaan. Ook onderling ervaren onze collega's een goede werksfeer en hebben wij plezier in ons werk. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in de activiteiten die wij ná werktijd organiseren.

Wil jij ook bij Van Dorp Hengelo komen werken? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hieronder onze actuele vacatures of neem contact op met onze Adviseur Werving.

Van-Dorp-vestiging-Hengelo

Bezoekadres
Parelstraat 24
7554 TM Hengelo

Postadres
Parelstraat 24
7554 TM Hengelo

Alle vacatures in Hengelo