Rick Rath

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

"Als je jezelf niet kan zijn, dan zit je niet op je plek"

“Ik ben Rick Rath. Dat spreek je uit als ‘Raat’ en dus niet op z’n Engels zoals sommigen denken. Twee weken geleden heb ik m’n praktijkexamen gedaan en nu wacht ik op m’n diploma voor 1e monteur niveau 3. Ik kwam zo’n 3 jaar geleden binnen bij van Dorp via mijn jongere broertje. Die werkte hier al en hij raadde me aan om eens te komen praten. Dat klikte eigenlijk meteen. Voor de rest zien we elkaar weinig hoor, op het werk. Hij draait zijn eigen klussen en ik de mijne.

De sfeer tussen m’n collega’s onderling is goed. Het voelt een beetje alsof het m’n maten zijn. Gewoon lekker lachen op z’n tijd en ondertussen wordt er hard en serieus gewerkt. Prima toch? Ik ben nu bezig met een project bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Die waren nog aangesloten op stadsverwarming en daar willen ze om duurzaamheidsredenen van af. Logisch in deze tijd. En nu maken we de slag dat ze overgaan op aardwarmte.

Of ik mezelf kan zijn bij Van Dorp? Zeker. Ik zou ook niet anders kunnen, moet ik eerlijk zeggen. Als je jezelf niet kan zijn, dan zit je niet op je plek. En ik heb ook wel plannen om mezelf nog verder te ontwikkelen. Hoe of wat, dat weet ik nog niet. Maar mogelijkheden zijn er genoeg hier. Voor de rest, ik doe wat ik leuk vind. Ik heb het 100% naar m’n zin. En ze zeggen wel eens ‘het is overal wat’. Maar ik moet zeggen dat het meeste wel erg goed geregeld is bij Van Dorp.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!