Renaldo van der Spek

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

testimonial-renaldo

"Ik zie Van Dorp bijna als m’n 2e huis."

“Ik werk nu zo’n 3 jaar bij Van Dorp en heb het erg naar m’n zin. De sfeer in het bedrijf is echt heel goed. Hoe zeg je dat? Warm? Ondanks dat het een groot bedrijf is, is het echt een familiebedrijf. Een hele hechte club. De band met m’n collega’s is ook heel hecht. Je staat er nooit alleen voor. Ik kan echt bouwen op m’n collega’s.

Wat ook heel fijn is, je krijgt enorm veel vrijheid. In principe kan ik mijn dag helemaal zelf invullen. Als het werk maar gedaan wordt. Dat is het vertrouwen dat je bij Van Dorp krijgt. Dat moet wel groeien, maar als je dat vertrouwen eenmaal hebt, kun je volledig je eigen gang gaan. Ja, ik kan wel zeggen dat ik 100% mezelf kan zijn.

Bij Van Dorp krijg je ook veel kansen en mogelijkheden om door te groeien. In die 3 jaar dat ik hier zit heb ik misschien wel 7 à 8 cursussen en opleidingen mogen doen. Technische installatie niveau 1, 2 en 3, lassen, werkplekbegeleider, cursus leidinggevende, stekpapieren, noem het maar op. Ik kwam hier op m'n 24e binnen en na een jaar mocht ik al werken aan een miljoenenproject. Dat ik dat zo snel heb bereikt, daar ben ik wel trots op ja.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!