Raymond Blok

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

testimonial-raymond

"De branche van grootkeukens is een klein wereldje."

“Ik werk nu 1,5 jaar bij Van Dorp in de tak van grootkeukens. Ik kom veel bij bedrijven waar professioneel gekookt. Daar doe ik het onderhoud van de ‘warme kant’, zoals dat heet. Dus ovens, kookplaten, braadsledes. Maar ook vaatwassers. Van Dorp is een heel toegankelijk bedrijf. Iedereen is zegmaar gelijk. Of je nou directeur, receptioniste of monteur bent, iedereen gaat op een gelijkwaardige manier met elkaar om. Dat is heel prettig. En er wordt gekeken naar je kwaliteiten.

Ik werk in principe vanuit huis. ’s Ochtends krijg ik mijn opdrachten en mijn planning op mijn i-pad binnen en da ga ik op pad. Meestal alleen, maar als het echt om een grote klus gaat, dan zijn we met z’n tweeën. Dat kan steeds een andere maat zijn en meestal kan ik goed met ze opschieten. Als je elkaar niet kent is het soms even aftasten in het begin maar dat komt snel goed.

Duurzaamheid is iets wat Van Dorp hoog in het vaandel heeft staan. Nieuwe energie-concepten, slimme technieken, energiezuinige installaties. Het bedrijf doet er alles aan om duurzaam te opereren. Je ziet het ook aan het wagenpark. Er rijden veel elektrische auto’s rond. En er is zelfs een aantal auto’s aangeschaft die op waterstof rijden. Dus ja, innovatief en duurzaam mogen we onszelf wel noemen.”

 

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!