Mehmet Ütü

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

testimonial-mehmet

"Ik werkte eerst met Van Dorp en kreeg daardoor interesse in Van Dorp."

“Ik werkte eerst bij een vastgoedbedrijf, als coördinator en werkvoorbereider. Vanuit die functies bij mijn vorige werkgever werkte ik met Van Dorp. En vandaar mijn interesse in Van Dorp. En nu werk ik hier als servicemonteur. Dat bevalt prima. Van Dorp is een bedrijf dat goed is voor z’n mensen. Ze hebben echt aandacht voor het personeel. Dat merk je ook tijdens kersttoespraken en zo. Het is een warm familiebedrijf.

Ik werk elke dag op een vaste locatie. Als er storingen zijn word ik gebeld en gevraagd om ergens in te vallen. Dat is denk ik wel kenmerkend voor het bedrijf. Je werkt in een hecht team en je kunt altijd op elkaar rekenen. Ik heb toffe collega’s. Duurzame projecten doen we ook. Op de locatie waar ik werk, zit een afvalverwerkingsbedrijf dat warm water en elektriciteit produceert. Om dat proces gaande te houden heb je koeling nodig en dat vraagt om service en onderhoud.

Ik wil zeker nog doorgroeien ja. Dat ligt volgend jaar ook in de planning. Er zijn toezeggingen naar mij gedaan dat ik een opleiding voor ontwerper/calculator duurzame energie mag gaan doen. Dan adviseer je klanten op het gebied van duurzame technieken zoals warmtepompen, zonneboilers, warmte-koude installaties. Dat soort zaken. En je krijgt ook veel meer verantwoordelijkheid naar klanten. En daar ben ik wel aan toe.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Vraagje?

Neem even contact op!