Maxime de Man

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

testimonial-maxime

"Er is ruimte voor een dolletje op z’n tijd."

“Ik werkte eerst in de financiële dienstverlening. Via een detacheerder. Dus ik heb een flinke switch gemaakt toen ik hier kwam. Heel blij dat ik die stap heb gemaakt. Ik zit nu op de afdeling technisch beheer. Als er een storing is bij een klant dan plan ik een monteur in. Het hangt heel erg af van het weer wat voor storingen je krijgt. Als het regent krijg ik veel meldingen van lekkage en als het warm is gaan er veel airco’s kapot. En dan kan het ineens heel druk worden. Je wilt de monteurs ook niet overbelasten dus het is altijd zoeken naar een balans.

De sfeer binnen het bedrijf is heel collegiaal. Mijn collega’s doen echt hun best om het je naar de zin te maken. En mijn manager vindt het ook heel belangrijk dat de sfeer goed is.  We krijgen vaak kleine attenties zoals een opbeurend kaartje nu tijdens de coronatijd bijvoorbeeld.

Wat ik merk; je collega’s vinden het fijn als je jezelf bent. Ik hou wel van een dolletje en dat kunnen ze erg waarderen. Ja, ik ben zeer te spreken over m’n collega’s. De sfeer is heel open en eerlijk. Heel Rotterdams eigenlijk. Toen ik terugkwam van een week verlof kreeg ik te horen dat ze m’n humor zo mistten. Dat ik zo bepalend ben voor de sfeer op de afdeling. Dat zie ik wel als een compliment.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!