Kevin van der Ree

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

"Ik werk hier nu 15 jaar. Dat doe je niet, als je het niet naar je zin hebt."

“Ik heb verschillende opleidingen gedaan, waaronder technicus sterkstroominstallaties niveau 4. En daarnaast heel veel aanvullende cursussen. Inmiddels werk ik nu 15 jaar bij Van Dorp. Dat doe je natuurlijk niet, als je het niet naar je zin hebt. Dus ja, het is een fijn bedrijf. De sfeer is goed. Iedereen is heel behulpzaam naar elkaar. En iedereen heeft ook de intentie om van elkaar te leren.

De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest op het Co-Creation Centre op de TU in Delft. Met een duurzaam onderzoekstraject onder de naam ‘Green Village’. Een soort proefplaats voor verduurzaming waar de nieuwste technologieën worden ontwikkeld en onderzocht. Zo wordt er in een glazen gebouw gebruik gemaakt van koude- en warmteopslag om een prettig leefklimaat te creëren. En ook het type beglazing wordt onderzocht.

Ik zit nu in een buitenfunctie en krijg eigenlijk steeds meer aanvullende taken. Ik ben nogal leergierig van aard en dan zit je bij Van Dorp wel goed. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen en cursussen.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!