Daan Vosman

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

testimonial-daan

"Als een klant blij is, dan ben ik ook blij."

“Ik werk nu zo’n negen jaar bij Van Dorp. Eerst als hulpmonteur maar sinds juni 2019 ben ik werkzaam als werkvoorbereider. Daar volg ik nu ook een opleiding voor. September dit jaar begin ik aan m’n laatste jaar. Dat is wel mooi aan Van Dorp. Doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen wordt erg gestimuleerd. Als je iets wil leren, dan kun je ook iets leren. Dat is hier goed geregeld.

Als werkvoorbereider houd je je bezig met plannen van projecten, calculeren en offertes. En elk uur kan weer anders zijn. Belt er een klant met een probleem of een storing, dan pak je dat meteen op en ga je tot actie over. Je probeert een probleem zo snel mogelijk op te lossen. En als een klant blij is ben ik ook blij.

De sfeer in het bedrijf is erg gemoedelijk. Bijna gezellig. Alsof je in een warm bad komt. Ik zit met 16 à 17 collega’s op de afdeling en het is echt een hecht team. ‘Werk wie je bent’ dat klopt helemaal vind ik. Je hoeft hier niks op te houden of op je tenen te lopen. Je wordt gewaardeerd zoals je bent. En je krijgt alle vrijheid. Je kan het slechter treffen hoor.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!