Ayman Karimi

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

ayman-karimi

"Je hoeft jezelf niet anders voor te doen dan je bent."

  “Ik heb eerst een opleiding montage gevolgd en ik zocht een stageplek. Toen zag ik dat dat ook bij Van Dorp kon. Ik dacht ‘hé, lijkt me een leuk bedrijf’ en toen ben ik hier terecht gekomen. Dat is goed uitgepakt want ik werk hier nu een jaar. Van Dorp is inderdaad een leuke werkplek. Leuke sfeer, leuke klanten, leuke collega’s.

Je hoeft jezelf hier niet anders voor te doen of zo. Als ik iets niet weet, loop ik meteen naar mijn leidinggevende en dan vraag ik het. En ik ben heel leergierig. Ik leer elke dag van mijn collega’s. Daarnaast doe ik nu een opleiding onderhoud; ik studeer dit jaar af. En volgend jaar ga ik een opleiding service volgen. Ik ben heel blij dat ik die diploma’s mag halen.

Elke werkdag ziet er anders uit. Je bent steeds weer op een andere plek aan het werk. Dat maakt ook dat het niet saai wordt. De ene keer vervangen we bij een bank de hele verlichting in led-verlichting. En de andere keer voer je ketelonderhoud uit of vervang je filters bij een luchtbehandelingskast. Dat afwisselende spreekt me erg aan. Ik moet er niet aan denken om elke dag hetzelfde te doen.”

 

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!