Arjan van Driel

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

“Ik kan volledig mezelf zijn bij Van Dorp. Zo niet, dan toch.”

“Ik ben bij Van Dorp gekomen via een leerwerktraject van het ROI. Hiervoor ben ik 5 jaar werkzaam geweest als zelfstandig projectmonteur. Voor mijzelf dus. Maar door privé-omstandigheden heb ik toen besloten weer in loondienst te gaan. Je hebt dan toch meer zekerheid. Momenteel ben ik veel bezig met storingen bij gevangenissen. Tja, daar gaat ook wel eens een kraan kapot of raakt er een toilet verstopt.

Ik begin zo rond half zeven ’s ochtends, dan gaan we met z’n tweeën op pad. Ik rijd dan samen met m’n maat, die ik nu ook opleid, naar een klus toe. Duurzame projecten doen we ook bij Van Dorp. Zo zijn we nu bezig om de IJsbaan in Breda gasloos te maken. Daar hebben we een warmtepomp geïnstalleerd die zo groot is als een container.

Van Dorp is een goede werkgever. Ik kan niet anders zeggen. Je wordt gewaardeerd en er wordt aan je gedacht. Bovendien krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ze zijn heel goed voor het personeel. Sterker nog, als mijn vrouw jarig is, krijgt ze een bloemetje van Van Dorp. Dat vind je niet bij de meeste werkgevers. Ja ik kan volledig mezelf zijn hier. Zo niet, dan toch, hahaha.”

Voordelen van werken bij Van Dorp

Vrijheid

Kameraadschap

Aansprekende opdrachtgevers

Werken bij Van Dorp

Een kijkje achter de schermen

  • Een familiebedrijf met enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid in je werk
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers
  • Een open en transparante bedrijfscultuur
  • Een eigen opleidingscentrum

Volg ons op Instagram

Overzicht vestigingen 2020

Vraagje?

Neem even contact op!