Werkvoorbereiders, Tekenaars en Rekenaars

Werken bij Van Dorp

Als Werkvoorbereider, Tekenaar of Rekenaar bij Van Dorp zorg je ervoor dat het werk bij onze klanten op rolletjes loopt. Je geeft klanten advies en stuurt collega's aan om de klus te klaren. Zie je dit wel zitten? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Werkvoorbereiders

Tekenaars, Ontwerpers en Rekenaars

Aan de slag

Werken bij Van Dorp

Wat vinden onze collega's?

Cas Hoelierhoek

Cas Holierhoek

Werkvoorbereider
Diego Beck

Diego Beck

Werkvoorbereider Rotterdam

Trots op ons werk

Onze collega's in beeld

van-dorp-werkvoorbereider-tu-delft
van-dorp-projectleiding
werkvoorbereider
van-dorp-kantoormedewerker
Werkvoorbereider

Wat zeggen

Onze mensen

Diego Beck

Diego Beck

Werkvoorbereider Rotterdam

Ik werk op de Projectafdeling als Werkvoorbereider. Ik heb veel contact met monteurs, leveranciers en opdrachtgevers. Elke dag is anders bij Van Dorp. Ik ben veel bezig met tekenen en werk voorbereiden. In de nieuwbouw pas ik veel nieuwe en duurzame technieken toe. Van Dorp is een leuk bedrijf, waar je elke tak van techniek kan uitvoeren. Dit brengt ook veel verschillende soorten mensen met zich mee, elk met hun eigen expertise. Dat maakt het voor mij leuk om met elkaar samen te werken.

Cas Hoelierhoek

Cas Holierhoek

Werkvoorbereider

Ik werk al 11 jaar met veel plezier bij Van Dorp. Ik ben begonnen als stagiair en daarna werd ik monteur. Ik heb zowel in de nieuwbouw als in de service gewerkt. Ik ben nu sinds een jaar Werkvoorbereider. Ik vind het fijn om collega’s en andere mensen te helpen en samen te werken aan oplossingen voor problemen bij de klant. Het leuke aan mijn baan vind ik dat je met veel dingen tegelijk bezig bent. Ik spring van het ene naar het andere project. Ik heb al verschillende opleidingen gedaan, kan goed doorgroeien binnen ons bedrijf en heb naast mijn werk nog tijd genoeg om leuke dingen met collega’s te doen.

 

Vraagje?

Neem even contact op!