Van Dorp Zevenaar

Bij onze vestiging in Zevenaar zijn we één grote, gezellige familie. Onze medewerkers zijn nuchter, betrokken en hebben een hart voor de zaak. We luisteren naar elkaar en respect staat bij ons centraal.

Onze klanten komen altijd op de eerste plaats en we doen er alles aan om ze tevreden te stellen. Maar we helpen ook graag anderen, bijvoorbeeld tijdens onze klusdagen voor de Stichting Bio Vakantieoord. Daarnaast zetten we ons in om scholieren enthousiast te maken voor ons prachtige technische vak en werken we samen met verschillende opleidingsinstituten. Bij ons is er eindeloos veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. We werken in zelforganiserende teams, dus je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Naast hard werken, maken we natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Onze Personeelsvereniging is altijd druk bezig met leuke activiteiten, zoals Sinterklaas, dartavonden, feestavonden, familiedagen en er komen regelmatig food trucks op de vestiging. Voor onze klanten organiseren we ieder jaar een sportieve relatiedag. We fietsen dan samen met onze klanten een mooie route. Klinkt goed, toch?

Kortom, bij onze vestiging in Zevenaar werk je in een hardwerkend, actief en gezellig team. Spreekt dit jou wel aan? Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op met Sanne, onze Adviseur Werving. Wie weet werk jij dit jaar dan al voor onze klanten in de regio, of zit je binnenkort samen met hen op de fiets!

Bezoekadres
Mercurion 14
6903 PZ Zevenaar

Postadres
Postbus 3
6900 AA Zevenaar

Alle vacatures in Zevenaar