Werken bij Van Dorp | Veel doorgroeimogelijkheden en leuke collega's

Technisch dienstverlener met
oog voor de toekomst

Over Van Dorp

Van Dorp kenmerkt zich als een familiebedrijf met korte lijnen en een transparante organisatie. Ons bedrijf is continu in beweging en wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden hen veel ruimte om zich te kunnen blijven ontplooien. En bovenal zijn wij gewoon een heel leuk bedrijf om bij te werken! Dus heb je onlangs je opleiding afgerond of ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Van Dorp is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers.
Onze collega's in de video's hieronder vertellen je graag meer over werken bij Van Dorp.

Meer weten

Werken bij Van Dorp

Van Dorp hecht veel waarde aan een fijne werkomgeving. Zo bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en besteden wij in ons eigen opleidingscentrum veel aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Vacatures

Duurzaam ondernemen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie. Zo besteden wij veel aandacht aan de verduurzaming van installaties en gebouwen. Daarnaast steunen wij met onze eigen Foundation diverse goede doelen.

Foundation

Regionaal aanwezig

Wij hebben vestigingen door het hele land en zijn regionaal aanwezig. Daardoor zijn we altijd dichtbij en spreken wij de taal van onze klanten. Wij bieden aandacht, vakwerk en zekerheid.

Vestigingen

ONZE MISSIE

De mens is meer waard dan de euro

Van Dorp is een familiebedrijf. Hoe hard we ook groeien, we zullen altijd blijven functioneren alsof we een grote familie zijn. Techniek is een middel, maar mensen zijn het doel. Dit houden wij centraal in zowel de communicatie met de klant als in de oplevering van onze diensten en producten.

Respecteren van de belangen van

Van Dorp Foundation

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt onder andere tot uiting in de Van Dorp foundation. Sinds 2005 zetten wij ons middels deze foundation in voor de armste mensen in de wereld. Tot 2015 is er veel aandacht uitgegaan naar scholen in Uganada en sinds 2015 wordt er gewerkt aan de bouw van een boerderij ter stimulering van de voedselvoorziening en werkgelegenheid. Maar ook dichtbij willen wij mensen steunen. Zo steunen wij in Nederland diverse voedselbanken.

Van Dorp academie

Wij vinden het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan de personele en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. In ons eigen opleidingscentrum bieden wij dan ook diverse praktijkgerichte opleidingen die zijn afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen. Alle vestigingen van Van Dorp zijn geaccrediteerd als leerbedrijf en voldoen aan de gestelde eisen.